17 Ιουν 2010

Καλημέρα.
Οι ''κηδείες'' συνεχίζονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά εμείς εξακολουθούμε να είμαστε κερδισμένοι και αυτό είναι που μετράει. Η Ισπανία μας ζάλασε χθες ένα καλό κέρδος αφού κλείναμε δελτίο αλλά έτσι είναι αυτά. Ποιος ήταν αυτός που περίμενε την Εθνική να κερδίσει Πορτογαλία (2 φορές), Γαλλία και Τσεχία στο Euro 2004;

Τέτοιες νίκες γίνονται σπάνια αλλά αρκούν για να σε ρίξουν στον κουβά για τα καλά. Σήμερα τα παιχνίδια είναι λίγο δύσκολα. Το θετικό όμως είναι ότι πλέον έχουμε μια εικόνα από όλες τις ομάδες.

Η Αργεντινή δεν έπεισε στο πρώτο της παιχνίδι αλλά είχε αρκετές ευκαιρίες να μεγαλώσει κι άλλο το σκορ. Θεωρώ πως η Νιγηρία έχει πιο καλή και δεμένη ομάδα από την Ν. Κορέα. Έτσι λογικά η Αργεντίνοι θα έχουν πιο έυκολο έργο σήμερα. Με νίκη σήμερα οι Λατινοαμερικάνοι εξασφαλίζουν την πρώτη θέση για την επόμενη φάση όπου θα διασταυρωθεί με τον Α' όμιλο (Γαλλία, Ουρουγουάη, Μεξικό, Ν. Αφρική). Νομίζω πως μπορούν να την πάρουν. Οι Κορεάτες έδειξαν καλό χαρακτήρα απέναντι στην Εθνική μας αλλά θεωρώ πως πρέπει να υπερβούν τους εαυτούς τους για να κερδίσουν μια καλή Αργεντινή.

Η Γαλλία έπαιξε καλύτερα από την Ουρουγουάη στο πρώτο παιχνίδι έχοντας κατοχή και πιέζοντας αρκετά. Για το Μεξικό ένα συμπέρασμα έβγαλα από το πρώτο του παιχνίδι με την Ν. Αφρική. Η άμυνα του είναι παιδική χαρά γι' αυτό σήμερα θεωρώ πως θα χάσει από τους Γάλλους.

ΓΑΛΛΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ : Draw No Bet 1 (1,53 στην Bet365)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - Ν. ΚΟΡΕΑ : 1 (1,50 στην Bet365)

60 Μονάδες σε παρολί στοίχημα με συνολική απόδοση 2,30

Αρχικό Κεφάλαιο : 1000
Συνολικό Ποντάρισμα : 60
Τρέχων Κεφάλαιο : 1080,9 (+80,9)
Αριθμός Στοιχημάτων : 40


''GURU''

Δεν υπάρχουν σχόλια: