15 Ιουν 2010

Καλησπέρα.
Σήμερα δεν 4πλασιάσαμε το ποντάρισμα μας με το 1-1 της Ιταλίας αλλά το διπλασιάσαμε. Τώρα πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί δεν τα έβαλα under και τα δύο; Γιατί ήταν ακριβώς το ίδιο, αφού οι αποδόσεις των under 2 είναι διπλάσιες από τα under 2,5, αλλά αν πιάσεις και τα δύο under 2 διπλασιάζεις το ποσό κέρδους σε σύγκριση με αυτό των under 2,5.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνουν πολλοί. Το ελπίζω. Για αύριο έχω άλλη μία δυάδα με λίγο ρίσκο αλλά θεωρώ πως το στοίχημα που βρήκα στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Β. Κορέα έχει τύχη. Ας τα δούμε.


ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ : 2 (1,50 στην Bet365)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - Β. ΚΟΡΕΑ : Να σκοράρει η Βραζιλία πριν το 30' (1,83 στην Bet365)

50 Μονάδες σε παρολί στοίχημα με συνολική απόδοση 2,745


Αρχικό Κεφάλαιο : 1000
Συνολικό Ποντάρισμα : 50
Τρέχων Κεφάλαιο : 1131,3 (+131,3)
Αριθμός Στοιχημάτων : 38


''GURU''

2 σχόλια:

ZORO είπε...

ola ta epiases pili kouvadako................................. xaxaxaxa stamata epitelous na ginese rezili exeis katantisei geleiosssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

GURU είπε...

ZORO-KOUVA anoikse ta matakia sou kai koita to trexon kefalaio. kai koita to kai aurio an perasei i ispania simera. telika prepei na exeis xasei para polla gia na eisai toso KOBLEKSIKOS. xaxaxa. ego eite xano eite kerdizo sin eimai akoma. esi toso apelpismeno pou se kovo theoro pos de tha pas diakopes fetos. xaxaxa. KOUVA!!!