20 Απρ 2010

Γεια σας. Δεν πέρασαν οι δύο προτάσεις μου την Κυριακή, αλλά πέρασαν 2 από τις 3 εμπνεύσεις μου που πλήρωναν καλά, ο άσος της Σαμπντόρια κόντρα στην Μίλαν και το διπλό της Ράντερς, δίνοντας απόδοση δυάδας μεγαλύτερη από 6.

Σήμερα έχει Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Η Ίντερ ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και η Μπαρτσελόνα παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα προκριθεί η Μπαρτσελόνα, αλλά θεωρώ ότι αυτό θα γίνει στο δεύτερο παιχνίδι. Αν αναλογιστείτε ότι τις δύο προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν στο Μιλάνο οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα ήταν 0-0, θα καταλάβετε γιατί κλίνω προς την ισοπαλία.


Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

ΠΡΟΤΑΣΗ (Bwin/ Expekt/ Betsson/ Bet365/ ΟΠΑΠ)

ΙΝΤΕΡ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : Χ (3,25/ 3,25/ 3,30/ 3,25/ 3,10)

"Εμπνευσμένος"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΕΛΕΩ GURU ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ O ZORO ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ Κ ΠΡΟΦΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ.Ο ....ΑΛΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΑΛΙ...!!ΙΣΩΣ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ...ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ

Seraios είπε...

θα το παίξω

Ευάγγελος Λέκκας είπε...

Το ξέρω ότι το έχω ξαναπεί αλλά ειναι η τελευταία φορά που ασχολούμε. Παρακαλώ κάνε κι εσύ το ίδιο και μην ασχολήσε μαζί μου. Εφόσον σου αρέσουν τα προγνωστικά των έγκυρων συναδέλφων, παίξε και άσε τι δίνω εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω, εφόσον σε καλύπτουν τα παιδιά τι θέλεις από μένα; Και κάτι τελευταίο. Οι αποδόσεις ποικίλουν ανάλογα με το ποντάρισμα. Εσύ μπορεί να πηγαίνει στο πρακτορείο ή στο Internet (όπου κι αν παίζεις) και να διαθέτεις 3 ή 6 Ευρώ (δεν το λέω υποτιμητικά αυτό. Ο καθένας παίζει ανάλογα με το κεφάλαιο που τον παίρνει. Άλλωστε αυτή είναι η διαφορά του παίκτη από τον τζογαδόρο). Έτσι θα ψάξεις μεγάλες αποδόσεις για ένα αξιόλογο κέρδος. Αν όμως θέλεις να ποντάρεις 50 ή 60 ευρώ θα προσπαθήσεις να ελαχιστοποιήσεις το ρίσκο. Νομίζω πως με καταλαβαίνεις. Εννοείται πως δεν ποντάρω πάντα τόσα λεφτά, αλλά όταν παίζω συνήθως εκεί ποντάρω και ορισμένες φορές και το διπλάσιο. Και στο κάτω κάτω γι αυτό υπάρχουν διαφορετικές φιλοσοφίες από τους συγγραφείς του blog, για να μπορούν όλοι να επιλέξουν. Π.χ. χωρίς υπρβολές και ψέματα γιατί κοντραριστίκαμε άδικα αν πιστεύω αν συμφωνείς με αυτάμ που λέω, χθές, έπαιξα Χ ημιχρονο την Μπάρτσα, 1 την Νοτς Κάουντι και όβερ την Ρέντινγκ. Πόσα πόνταρα; 10 ευρώ και πήρα 65 αλλά δεν το έγραψα στο blog γιατί δίνω άλλα προγνωστικά. Εννοείται πως δέχομαι και την ήττα αλλά άσε τον χρόνο να δείξει αν θα χάσουμε. Αυτά είχα να πω. Ας σταματήσουμε λοιπόν την κόντρα και πάρε από αυτό εδώ το blog ότι σε καλύπτει. Φιλικά GURU.